top of page

Gebakken pastinaak met curry

Spinach

Ingrediënten

  • 1 pastinaak

  • handvol rozijntjes

  • sojamelk

  • olijfolie

  • banaan

  • curry

Bereiding

Voor 2 à 3 personen. Een pastinaak schillen en in blokjes snijden. Bakken in olijfolie. Intussen de rozijntjes laten weken in een half kopje sojamelk en daar een lepel curry aan toe voegen. Als de pastinaak half gaar is er een in stukjes gesneden banaan bijvoegen. Kopje rozijntjes met melk toevoegen. Eventueel aandikken met arrowroot of maïszetmeel.

Lekker bij rijst of samosa's.

Ik heb de curry zelf samengesteld oa. met koriander

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

SALIE EN APEKOOL

HOUTEMSESTEENWEG NAAST NR.291

HOUTEM (VILVOORDE)

SALIE.EN.APEKOOL@GMAIL.COM

+32 478 31 31 00

BTW BE 0567 863 437

​

© 2022 door Salie en Apekool
Proudly created with Wix.com

bottom of page