top of page

Warmoes soep

Home Grown Squash

Ingrediënten

  • 12 stevige stelen warmoes

  • 2 rapen

  • 2 ferme eetlepels gehakt blad peterselie

  • 1 ajuin

  • 1l bouillon

  • 200ml melk

  • olijfolie

  • peper en zout

Bereiding

Snijd de ui en de raapjes in blokjes.

Stoof de ui gaar in wat olijfolie, blus met 1 l bouillon.

Doe de blokjes raap erbij en het blad van het warmoes, laat 15 min gaar koken.

De kleurige stelen van het warmoes ondertussen in plakjes van 0.5 cm snijden en apart beetgaar stoven.

Mix de soep.

Voeg de melk toe, de gehakte peterselie en versier met de gestoofde steeltjes.

Op smaak brengen met peper en zout.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

SALIE EN APEKOOL

HOUTEMSESTEENWEG NAAST NR.291

HOUTEM (VILVOORDE)

SALIE.EN.APEKOOL@GMAIL.COM

+32 478 31 31 00

BTW BE 0567 863 437

​

© 2022 door Salie en Apekool
Proudly created with Wix.com

bottom of page