
CSA BOERDERIJ
KWEEKVELD VOOR GROENTEN, AANGEVULD MET FRUIT, KLEINFRUIT
EN CREATIEVE ECO-SPINSELS

Ingrediënten
Voor 2 personen:
8 jonge bladen warmoes met de steeltjes eraan
2 eetlepels fijn gesneden bieslook
8 knapperige vers geplukt bladen Spinazie
2 gaar gestoomde zoete bataten of gegrilde pompoenstukjes
2 eetlepels groene pompoenpitten
2 eetlepels pijnboompitten
dressing:
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels witte balsamico-azijn of citroensap
1 koffielepel sesamolie
peper en zout
Bereiding
Snij de gegaarde zoeten bataten ( of gegrilde pompoenen) overlangs in vier en dan in plakjes. Het jonge spinazieblad en warmoesblad wassen en in reepjes snijden en in de kom bij de bataten doen samen met de gesnipperde bieslook.
Meng de ingrediënten voor de dressing en giet over de groenten.
Bestrooi met de pompoen- en pijnboompitten meng alles door elkaar