Gevulde koolrabi's 4 p

Ingrediënten

  • 4 Koolrabi's

  • 1 snede ham van 200 g (of vegetarisch alternatief)

  • 200 g champignons

  • 1 ei

  • zout en peper

  • paprikapoeder

  • 100 g geraspte kaas naar keuze

Bereiding

Schil de koolrabi's en kook ze gaar in ruim water met zout gedurende 10 min. Haal ze uit de pot en laat even afkoelen. Kookvocht bewaren. Hol ze uit met een lepel en snij het uitholsel fijn. Snijd ook de (vegetarische) ham en de championnetjes fijn. Meng dit met de koolrabi, het ei en de helft van de kaas. Breng op smaak met peper en zout en paprikapoeder. Vul de koolrabi's met dit mengsel en zet ze in een ovenschotel. Schenk een laagje van het kookvocht op de bodem en bestrooi met de rest van de kaas. De oven voorverwarmen op 200° - bak 20 min.