top of page
CSA BOERDERIJ
KWEEKVELD VOOR GROENTEN, AANGEVULD MET FRUIT, KLEINFRUIT
EN CREATIEVE ECO-SPINSELS
Ingrediënten
1 Koolrabi
1/2 theelepel Oregano
1 klein teentje Look
1/2 liter melk
1 tablet groentenbouillon
Olijfolie
Bereiding
Schil de koolrabi en snijd hem in kleine blokjes.
Verhit de olijfolie en schep de koolrabi erdoor.
Pers het teentje knoflook erboven uit, voeg de oregano toe en bak de koolrabi op een heel zacht vuur circa 3 minuten.
Voeg de melk en het bouillontablet toe en kook de koolrabi in ongeveer 5 minuten zachtjes gaar.
Pureer de soep met een staafmixer of in de keukenmachine en breng haar op smaak met zout en peper.
Schep de soep in 2 borden, strooi er de kaascroutons in en knip de basilicum erboven fijn.
bottom of page