top of page
CSA BOERDERIJ
KWEEKVELD VOOR GROENTEN, AANGEVULD MET FRUIT, KLEINFRUIT
EN CREATIEVE ECO-SPINSELS
Ingrediënten
300 gr mizuna
2 tenen look (in dunne plakjes)
3 el pompoenpitten
3 el pijnboompitten
3 el zonnebloempitten
spaghetti
6 el olijfolie
16 ansjovisfilets
50 ml witte wijn
2 bollen mozzarella
Bereiding
Rooster de pitten in een droge pan goudbruin en krokant. Kook de spaghetti beetgaar. Verhit intussen 3 el olijfolie in een pan en bak de look goudgeel. Voeg de ansjovis toe en roer tot die helemaal weggesmolten is in de knoflookolie. Voeg witte wijn en de rest van de olijfolie toe en schep de spaghetti en mizuna erdoor. Bestrooi met de pittenmix en verdeel de mozzarella erover. Nog wat extra olijfolie en peper erover. Smakelijk!
bottom of page