Spaghetti met mizuna en ansjovis (4 pers)

Ingrediënten

  • 300 gr mizuna

  • 2 tenen look (in dunne plakjes)

  • 3 el pompoenpitten

  • 3 el pijnboompitten

  • 3 el zonnebloempitten

  • spaghetti

  • 6 el olijfolie

  • 16 ansjovisfilets

  • 50 ml witte wijn

  • 2 bollen mozzarella

Bereiding

Rooster de pitten in een droge pan goudbruin en krokant. Kook de spaghetti beetgaar. Verhit intussen 3 el olijfolie in een pan en bak de look goudgeel. Voeg de ansjovis toe en roer tot die helemaal weggesmolten is in de knoflookolie. Voeg witte wijn en de rest van de olijfolie toe en schep de spaghetti en mizuna erdoor. Bestrooi met de pittenmix en verdeel de mozzarella erover. Nog wat extra olijfolie en peper erover. Smakelijk!