top of page

Roergebakken chinese kool met oestersaus (2 pers)

Spinach

Ingrediënten

  • 350g binnenste blad chinese kool

  • 2 eetlepels zonnebloemolie

  • 3 eetlepels oestersaus

Bereiding

De groene bladeren zijn wat taaier en hebben een langere gaartijd nodig. Gebruik voor deze bereiding best de bleke bladeren van de krop en doe het groene blad in een soep of een ander gerecht. Scheur de bladeren in stukken, zorg dat ze niet te nat zijn. Verhit de olie in de wok en roerbak de kool gedurende 3 minuten tot de blaadjes wat slap beginnen te worden. Doe er nu de oestersaus bij, roerbak nog 1/2 minuut.. Eet er bijvoorbeeld wat oosters gekruide kip of pikante tofu bij en rijst of noedels.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

SALIE EN APEKOOL

HOUTEMSESTEENWEG NAAST NR.291

HOUTEM (VILVOORDE)

SALIE.EN.APEKOOL@GMAIL.COM

+32 478 31 31 00

BTW BE 0567 863 437

​

© 2022 door Salie en Apekool
Proudly created with Wix.com

bottom of page