top of page
CSA BOERDERIJ
KWEEKVELD VOOR GROENTEN, AANGEVULD MET FRUIT, KLEINFRUIT
EN CREATIEVE ECO-SPINSELS
Ingrediënten
750 g chinese kool
250 g champignons
150 g slagroom
150 g yoghurt
2 eieren
100 g geraspte belegen Gouda
nootmuskaat
kerriepoeder
peper en zout
Bereiding
Kool schoonmaken, wassen en in 4 snijden. 6 minuten koken (in gezouten kokend water) Goed laten lekken en in een ingevette ovenschaal leggen.
De champignons schoonborstelen, in schijfjes snijden en over de kool verdelen. Met zout en peper bestrooien.
Room en yoghurt mengen, eieren erdoor kloppen, peper en zout erbij, en de andere kruiden. Giet dit mensgsel over de kool en bestrooi met geraspte kaas.
In een voorverwarmde oven op 200 à 225°C, ongeveer 30 min.
bottom of page