top of page

Chinese kool-gratin (4 pers)

Spinach

Ingrediënten

  • 750 g chinese kool

  • 250 g champignons

  • 150 g slagroom

  • 150 g yoghurt

  • 2 eieren

  • 100 g geraspte belegen Gouda

  • nootmuskaat

  • kerriepoeder

  • peper en zout


Bereiding

Kool schoonmaken, wassen en in 4 snijden. 6 minuten koken (in gezouten kokend water) Goed laten lekken en in een ingevette ovenschaal leggen.

De champignons schoonborstelen, in schijfjes snijden en over de kool verdelen. Met zout en peper bestrooien.

Room en yoghurt mengen, eieren erdoor kloppen, peper en zout erbij, en de andere kruiden. Giet dit mensgsel over de kool en bestrooi met geraspte kaas.

In een voorverwarmde oven op 200 à 225°C, ongeveer 30 min.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

SALIE EN APEKOOL

HOUTEMSESTEENWEG NAAST NR.291

HOUTEM (VILVOORDE)

SALIE.EN.APEKOOL@GMAIL.COM

+32 478 31 31 00

BTW BE 0567 863 437

​

© 2022 door Salie en Apekool
Proudly created with Wix.com

bottom of page